Evime giren kadın bana tecavüz etti

ABD’nin Seattle şehrinde yaşayan adının açıklanmasını istemeyen adam, 26 yaşındaki Chantae Gilman adlı kadının kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Evime giren kadın bana tecavüz etti
Polis raporlarına göre, mağdur adam, 17 Haziran gecesinde Gilman’ın tanıdığı bir komşusunun doğum günü partisine katıldı ve parti sonrasında evine gelir gelmez uykuya daldı.

31 yaşındaki adam, soruşturmayı yürüten polislere saat iki sularında uyandığını ve 108 kilo ağırlığındaki kadını üzerinde ellerini bağlayıp başını aşağıya doğru bastırırken bulduğunu anlattı.

Kadına üzerinden inmesini defalarca söyleyen adam, bir yolunu bulup uyuşturucu bağımlısı kadının altından kurtulduğunu ve olayın ertesi günü ise Harborview sağlık merkezine giderek cinsel saldırı incelemesi yaptırdığını belirtti.

Adı açıklanmayan adam, polislere verdiği ifadede Gilman’ı kişisel olarak tanımadığını ancak evini paylaştığı arkadaşının bir tanıdığı olarak bildiğini söyledi. Ayrıca daha önce hırsızlık ve soygun gibi çeşitli suçlardan sabıkası olan kadının çevrede uyuşturucu kullanıcısı olarak bilindiğini iddia etti.

"ZİHİNSEL PROBLEMLERİ VAR"

Gilman ise, polislere verdiği ifadede kurbanı tanımadığını ve adamın evinde bulunup onunla cinsel ilişkiye girdiğini hatırlamadığını söyledi. Yetkililer, tecavüz suçuyla yargılanan kadının bazı zihinsel problemleri bulunduğunu ve manik depresif olduğunu belirtti.

Kadının mağdur adamın evine nasıl girdiği ise, henüz açıklığa kavuşmadı. İki çocuk annesi Gilman Facebook sayfasındaki son paylaşımında “2 aydır temiz ve 31 haftalık hamile olduğunu” açıkladı.

Hamile olduğunu açıklayan şüpheli kadından alınan DNA’lar ile mağdur adamın üzerinde bulunanların eşleşmesi sonucu kadın ikinci derece tecavüz suçundan yargılanıyor.