Kaymakam Düzgün'e Veda Yemeği

Durağan Kaymakamı Davut Düzgün için veda yemeği düzenlendi.


Durağan Belediyesi İkiz Göletler Sosyal Tesislerindeki yemeğe İlçe Jandarma Komutanı Kemal Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tapar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kenan Köylü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Keskin, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Usta ile kurum ve kuruluşların temsilcileri ve çalışanları katıldı.

Düzgün, konuşmasında, ilçede çok güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, "Bunları siyasi parti temsilcileri ile daire amirleri ile muhtarlarımızla hep birlikte yaptık. Tek başıma b yapmadım. Gerek kaymakamlık personeline gerekse diğer çalışma arkadaşlarıma, insanlara karşı ,vatandaşımıza karşı daima hoşgörülü ve güler yüzlü ve iyi davranmalarını istedim. Makamıma gelip de görüşmeden ve işini çözmeden ya da yardımcı olmadan kimseyi geri çevirmedim. Peygamber efendimizi, Mevlana'yı kendime örnek aldım " dedi.

Durağan halkından bir isteği olduğunu belirten Düzgün, "Birbirlerine karşı her zaman hoşgörülü, güleryüzlü ,samimi olmalarını istiyorum. Böyle oldukları müddetçe Durağan halkının bir sorununun kalmayacağına ve başaramayacakları hiçbir iş olmayacağına inanıyorum. Bana görev yaptığım sürede desteğini esirgemeyen Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Milletvekilimiz sayın Mehmet Ersoy'a, valilerime, il encümenlerine, siyasi parti temsilcilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan da değerli bir kaymakamı göndermenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek Düzgün'e hizmetleri için teşekkür etti.

Kaynak: AA