Feshane'de Altıeylül Belediyesi'ne Yoğun İlgi

İstanbul Feshane Kültür Merkezi'ndeki ‘Balıkesir Tanıtım Günleri’nde Altıeylül ilçesinin bulunduğu stantlar büyük ilgi gördü.

Feshane'de Altıeylül Belediyesi'ne Yoğun İlgi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu stantları ziyaret eden vatandaşları ilk karşılayan isim olurken, misafirlere çeşitli ikram ve hediyeler dağıttı.


Geçtiğimiz yıl Ankara’da bu yıl ise İstanbul Feshane’de gerçekleştirilen Balıkesir’i Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak için düzenlenen “Balıkesir tanıtım Günleri”nin açılışa İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz yanı sıra İlçe Belediye Başkanları ve meclis üyeleri ve çok sayıda İstanbulda yaşayan Balıkesirli katıldı.

Açılış sonrası Altıeylül standında misafirleri karşılayan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yoğun ilgiden memnun kalırken, standa gelen vatandaşlara kolonya, höşmerim, tarhana, anahtarlık, kalemlik ve tanıtım broşürü, kravat, fular gibi çeşitli hediyeler verdi. Fuar alanındaki Altıeylül Belediyesine ait standı ünlü oyuncularda ziyaret etti. Türk sineması ve Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Tamer Yiğit bu isimlerin birisi olurken, ayrıca Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve çok sayıda ilçe belediye başkanı Altıeylül standını gezerek yeni kurulan ilçenin başarısına hayran kaldı.
Kaynak: İHA