Benim Adım Gültepe 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Benim Adım Gültepe 2. Bölümüyle 10 Eylül Çarşamba akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Benim Adım Gültepe 2. Bölüm fragmanı ve özeti...

Benim Adım Gültepe 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Benim Adım Gültepe Dizisi 2. Bölüm özeti:

Gülümser aşkından kaçıyor
Geceyi sokakta beraber geçiren Seyfi ve Fevzi, Komiser Yavuz ' un çevirdiği kirli işlere tanık olurlar. Seyfi ve Fevzi bu durumu Eşref ' e anlatmaya kara verir.

BENİM ADIM GÜLTEPE 2. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Halil, aşkından yanıp tutuştuğu Gülümser ' in evine çatkapı gelir. Bu beklenmedik ziyaret Gülümser ' e zor anlar yaşatır. Canından çok sevdiği oğlu ve yasak aşkı arasında sıkışıp kalan Gülümser, Halil ' den ayrılmaya karar verir. Ancak Halil, deli divane olduğu Gülümser ' in bu kararını kabul etmez.

Suna ' nın kızı Nazlı ve kardeşi, Meziyet ' e rağmen baba evine geri döner. Ancak Gültepe ' ye gelişi hayli olaylı olur. Meziyet, eşyaların eve taşınmasını engellemek için elinden geleni ardına koymaz. Mahalleyi beğenmeyen ve herkesi küçümseyen Nazlı ise, taşınmalarına yardım eden Basri ' yi de tersleyince karşısında Seyfi ' yi bulur. Abisine sahip çıkan Seyfi, Nazlı ve Murat birbirine girer.

Babası Saadettin ' i gizlice gözetleyen Fevzi, gördükleri karşısında buz kesilir. Bu sırada abisi Reşat, babasının yaptıklarına seyirci kalamaz ve polise ihbar eder. Evlerinin polis tarafından basılması Fevzi ' ye ikinci bir şok yaşatır.