Başbakan Erdoğan, Küskün Baba İle Kızı Barıştırdı

Kendisinden izin almadığı için kızıyla dargın olan Mahmut Tahiroğlu’nu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan barıştırdı.

Telefonda Erdoğan’la görüşen baba Mahmut Tahiroğlu, “Sizin sözünüz sözdür” diyerek kızını affettiğini söyledi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisinden izin almadan evlendiği için kızıyla küs olan Özbek asıllı Mahmut Tahiroğlu ile kızı Fevziye Özcan’ı barıştırdı. Muğla’daki mitingine gitmek üzere Aydın’dan hareket eden Erdoğan, telefonla birbirlerine dargın olan baba ve kızı barıştırdı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın telefonda Başbakan Erdoğan’la görüştürdüğü baba Mahmut Tahiroğlu, Erdoğan’ın isteği üzerine kızıyla barıştığını söyledi.

“SİZİN SÖZÜNÜZ SÖZDÜR”
Başbakan Erdoğan’la telefonda konuşan baba Mahmut Tahiroğlu, “Sağolun varolun bu kadar zamanınız bize ayırdınız. Allah razı olsun. Ben sizin yolunuza kurbanım. Sizin sözünüz sözdür. Gariplerin, Müslümanların sesisiniz” dedi.

Babasıyla barışan Fevziye Özcan ise, Başbakan Erdoğan’a teşekkür ederek, “Çok teşekkür ediyorum. Hiç ummuyordum. Siz vesile oldunuz. Allah razı olsun” diye konuştu.

Damat Erkan Özcan ise Erdoğan'a, “Ellerinden öpüyoruz, duacınızız” diyerek teşekkür etti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, ÇİFTE MUTLULUK DİLEDİ
Damada mutluluklar dileyen Başbakan Erdoğan ise, resmi nikahlarının olup olmadığını sordu. Damattan ‘evet’ yanıtını alan Erdoğan, “Allah mutluluğunuzu daim etsin, Allah mübarek etsin” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA