Salur, Kavak ve Hızırkahya İçin İçme Suyu Projesi Hazırlandı

Antalya’nın Kumluca İlçesi Salur Mahallesi başta olmak üzere daha sonra diğer mahallelere de içme suyu sağlayacak şebeke hattı için, çalışmalar başladı.

Salur, Kavak ve Hızırkahya İçin İçme Suyu Projesi Hazırlandı

Kumluca Belediyesi ve ASAT tarafından Salur, Kavak ve Hızırkahya mahallelerine içme suyu sağlayacak şebeke hattının çalışması başladı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ASAT Kumluca Koordinatörü Hüseyin Ulusoy, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, Salur Mahallesi Muhtarı Ali Atıcı, Hızırkahya Muhtarı Hüseyin Ergün ve vatandaşların katıldığı törenle başlayan çalışmalar kapsamında Salur Mahallesi’nde yaşanan su sıkıntısını sona erdirecek şebekenin yaklaşık bir ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Salur Mahallesi’nde yaşanan su sıkıntısını sona erdirecek şebekenin yaklaşık bir ay gibi bir sürede bitirileceğini söyledi.

Şebekenin ileriki aşamasında proje yapılması halinde Kavak ve Hızırkahya Mahallelerine de içme suyu sağlayacağını ifade etti.

Başkan Çetinkaya, “Salur Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sorununun çözümü için Kumluca Belediyesi ve ASAT tarafından ortak çalışma başlattık. Üç kilometre şebeke hattı döşenerek mahallemizin tamamına yakın bir bölümü içme suyuna kavuşacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, içme suyu Salur Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından içme suyu şebeke hattı çalışması başlatıldı.
Kaynak: İHA