Başkan Hançerli Muhtarlarla Biraraya Geldi

Konya’nın Karatay ilçesinde yapılan çalışmaların halka ulaşması adına her ayın ilk Salı günü mahalle muhtarları ile bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2014 projelerini değerlendirdi.

Başkan Hançerli Muhtarlarla Biraraya Geldi

Karatay Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen toplantıda mahalle muhtarları ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Hançerli, hemen hemen her mahalleye yeni yatırımlar kazandırdıklarını belirtti.

Özellikle 6360 sayılı Büyükşehir Yasasının yürürlüğe girmesiyle yeni bağlanan mahallelerde çalışmalara ağırlık verildiğini kaydeden Hançerli, önceden belirlenen eksikliklerin bir bir yerine getirileceğini vurguladı. 30 Mart Yerel seçimler öncesi 52 olan mahalle sayısının seçim sonrası 82'ye çıktığını dile getiren Hançerli 90 kilometrelik alana hizmet ulaştırıldığını belirtti.

Belediyelerin mahalle sakinleri ile diyaloğunu sağlayan, mahallelerde yaşanan sorunları belediyelere ileten muhtarlarla sık sık bir araya gelerek sorunların görüşüldüğünü ve olumlu sonuçlar alındığını dile getiren Başkan Hançerli, yapılan toplantılar neticesinde mahallelerdeki sorunların gün geçtikçe azaldığını belirterek, olumlu gelişmelerden dolayı memnuniyetini belirtti.

Karatay’ın geçmişten bugüne uzanan değişiminden büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Hançerli, toplantıda muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunlarını tek tek dinledi. Başkan Hançerli, hizmetler noktasında muhtarlarla koordineli çalışmanın Karataylıların istek ve ihtiyaçlarının yerine getirilmesi doğrultusunda büyük önem arz ettiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA