Ülker Can Kiraz Festivaline Katıldı

Eskişehir'in Mihalıçcık ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kiraz Festivaline katılan AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, '10 Ağustos'ta millet Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek verecek' dedi.

Ülker Can Kiraz Festivaline Katıldı

Mihallıçcık Belediyesi ve Mihalıçcıklılar Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen festivale binlerce vatandaş katıldı.

Vatandaşların masalarını tek tek ziyaret eden Can, Mihalıçcık’la ilgili yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Mihallıçcık kirazının artık dünyaca ünlü olduğunu ifade eden Can, bölgenin kiraz yetiştiriciliğinde çok önde olduğunu söyledi.

İlçeye yapılan soğuk hava deposu sayesinde Kiraz yetiştiriciliğinin geliştiğini dile getiren Can, “İlçemizin tüm zenginliklerini korumak ve geliştirmek için hükümet olarak tüm imkanları kullanıyoruz” dedi.

Mihalıççık’ın AK Parti belediyeciliğinden mahrum kaldığını belirten Can, sözlerine şöyle devam etti:
“Bugünden sonra ilçemiz hak ettiği değeri görecek ve aldığı hizmetler ve yatırımlar sayesinde çok daha ileri noktalara taşınacaktır. Türkiye 12 yılda yapılan reformlar sayesinde itibarlı ve istikrarlı bir ülke konumuna yükseldi. Sağlıktan eğitime, sosyal politikalardan, ulaşıma her alanda yapılan çalışmalarla milletimizin takdirini kazandı. Tüm bu başarıların mimarı Sayın Başbakanımız bugün Cumhurbaşkanı adayımız olarak milletimizin huzurunda. İnanıyorum ki milletimiz 12 yıldır olduğu gibi Başbakanımızı yalnız bırakmayacak 12. Cumhurbaşkanımız olarak ilk turda seçecektir. 10 Ağustosta milletimiz uzun adamın arkasında dimdik durmaya devam edecektir.”
Kaynak: İHA