Emet Belediye Başkanı Koca'dan Basın Açıklaması

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından elde edilen başarıyı kabullenemeyen kişi veya kişilerce, partisine ve partiye mensup arkadaşlarına iftira atıldığını söyledi.

Başkan Koca, belediye hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında, bir sosyal paylaşım sitesinde kendisi hakkında çıkan ses ve görüntü kayıtlarıyla iftira atılmaya çalışıldığını belirterek, belediye başkanlığına seçildiği günden bu yana, belediyenin hiçbir şeyini, kimseye peşkeş çekmeden ilçe halkına hizmet ettiğini kaydetti.

Yerel seçimlerde, ilçe halkının teveccühü ile tekrar Belediye Başkanı seçildiğini ifade eden Koca, şöyle konuştu:
"Seçimlerde elde ettiğimiz başarının ardından, bunu kabullenemeyen bazı kişi veya kişilerce şahsım, partim ve partimize mensup diğer arkadaşlarımıza alçakça ve ahlaksızca iftiralar atmaktadır. Başkan olduktan sonra hakkımda çıkan iftiraları dikkate almadan hizmet ettim. Son olarak da bu kişiler, bir sosyal paylaşım sitesinden sahte bir hesapla, ne olduğu belirsiz ses ve görüntüyle bizleri durdurmaya çalışmaktadırlar. Bu kişiler şunu bilmelidir ki kimseye bir kuruş bile peşkeş çekmeden, kimseye eğilmeden hizmete devam edeceğiz. Bu asılsız iftiraları atanlar hakkında, gerekli tüm yasal takip ve işlemler yapılmakta olup, en kısa zamanda bu kirli tezgahı hazırlayan kişiler tespit edilip ortaya çıkarılacaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana şahsım ve arkadaşlarım olarak çok şükür veremeyeceğimiz bir hesabımız yoktur. Vicdanen çok rahatız. Bu kişiler en kısa süre içinde kendi pisliklerinde boğulacaktır."
Koca, yasal işlemlerinin ardından ortaya çıkacak kişileri kamuoyu ile paylaşacağını bildirdi.
Kaynak: AA