Akid Tarafından Kişisel Beden Eğitimi Kursu Düzenleniyor

Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği (AKİD) Başkanı Birsen Günay yaptığı açıklamada, Beden Dili ve Düşünce Okuma Teknikleri Uzmanı Riccon İlhan Doğan tarafından kadınlara yönelik, beden dili ve düşünce teknikleri kurslarını vereceklerini söyledi.


Dernek binasında bir basın açıklaması düzenleyen Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği (AKİD) Başkanı Birsen Günay, yapmış olduğu basın açıklamasında, “Sayın İlhan Doğan’ı Genç Kuşak Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği (AKİD) Başkanı Birsen GÜNAY ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak davet ettik.

Amacımız Riccon Akademi ile beraber Adıyaman ‘da kadınlarımızı siyasi ve ticari arenada söz sahibi yapacak siyaset okulu ve iş kadınlarımızın yönetim ve iletişim becerilerini yükseltmeye yönelik kişisel gelişim beden dili eğitimleri verilmesidir. Tüm üyelerimizle birlikte SWAT analizi yapılarak derneğimizin ve üyelerimizin zayıf ve güçlü yönlerinin tespit edilerek SWAT analizi stratejik plan doğrultusunda aksiyon planlarının yapılmasına, özellikle girişimci ve istihdama yönelik destek verici eğitimlerin yıllık takvimi oluşturulması konusunda amacımıza yönelik çalışmalar ve eğitimler yapıldı. İleriye dönük çalışmalar için RICCON Akademiyle gerekli protokoller imzalandı.

Davetimizi kırmayıp bizleri onurlandıran Sayın Riccon İlhan Doğan ve Riccon Akademi Türkiye Temsilcisi Marziye İlhan Hanım efendiye Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği olarak teşekkür ediyoruz.
Kaynak: İHA