Kartepe’de Öncelik Yol Güvenliği

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında kilitli parke taşı döşemesi çalışması öncesi, yolun güvenliğini olası toprak kaymasının önüne geçmek adına taş duvar örerek sağladı.

Kartepe’de Öncelik Yol Güvenliği

Kartepelilerin daha güvenli ve şık güzergahlarda ulaşımını sağlamak adına yol iyileştirme düzenlemeleri, asfalt ve kilitli parke çalışmaları şeklinde sürüyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, halkın memnuniyetini artırmak adına yürüttüğü hizmetler kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışmaları ilçenin farklı köşelerinde aralıksız sürüyor.

Ekipler Şefkatiye Mahallesi Gümüşçeşme Caddesi üzerinde de kilitli parke döşeme çalışması öncesi olası toprak kaymasının önüne geçmek için taş duvarla güzergahın güvenliğini sağladı. Ekipler cadde üzerinde 100 metrelik güzergahta 345 metreküp taş kullanarak istinat duvarı ördü. Taş duvar örülmesi ardından yolun alt yapı çalışmasını da yapacak ekipler, şık ve güvenli güzergahları Kartepelilerin hizmetine sunmaya devam edecek.
Kaynak: İHA