Kağıthaneliler Yazlık Sinemada Nostaljiyi Yaşadı

Kağıthane Belediyesince kurulun açık hava sinemasında Kağıthaneliler nostalji dolu bir gece yaşadı.

Kağıthaneliler Yazlık Sinemada Nostaljiyi Yaşadı

Kağıthane Belediyesi tarafından Hasbahçe’de kurulan yazlık sinema da vatandaşlar nostaljiyi yaşadı. Çekirdek yiyerek film izlemenin keyfini süren Kâğıthaneliler unutulmaz bir gece yaşadıklarını vurguladı. Çocukluk dönemlerindeki nostaljiyi yaşadıklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Çok güzel bir akşam oldu bizim çocukluğumuzda açık sinemalar vardı yazlık sinemalar vardı. Gerçekten o sinemalara gidip o sinemalarda çekirdek yemenin ayrı bir keyfi vardı. Şu anda bunu yaşıyoruz burada komşularımız ile birlikte. 30-40 yıl öncesine gittik çok mutlu olduk” dedi.

Komşularıyla yazlık sinemanın keyfini çıkartan vatandaşlardan Mustafa Ocak ve Yaşar Büyükçam Belediye Başkanına açık sinema keyfini tekrar yaşattıkları için teşekkür ederken Kamil Karatoprak ise, çocukluğunu yaşadığını belirterek çocuklarına eski dönem yazlık sinema heyecanlarının nasıl olduğunu anlattı.

Öte yandan Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç 1 hafta sürecek olan Yazlık Sinema Akşamlarında her akşam farklı bir sinema filminin gösterileceğini açıkladı.

Kaynak: İHA