Kılıçdaroğlu'ndan kurultay açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazze'den getirilen yaralıları ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Kurultay yapılacaktır. Kimsenin endişelenmesine gerek yok" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan kurultay açıklaması
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gazze'den getirilen yaralıları ziyareti sonrası açıklama yaptı.

ONLAR GEREKLİ İMZAYI TOPLAYAMAZLAR

Açıklamasında olağanüstü kurultay yapacaklarını ve kurultayı kendisinin toplayacağını söyleyen Kılıçdaroğlu; Muharrem İnce'nin kurultay çağrısına da 'Onlar gerekli imzayı toplayamazlar ama merak etmesinler ben kurultayı toplantıya çağıracağım. Muharrem İnce'nin genel başkanlığa aday olmasından memnuniyet duyarım.' yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

'Biz bu ülkeye demokrasiyi getiren bir partiyiz. Parti disiplinine bağlı olmamız gerektiğini bilen bir partiyiz. Bir arkadaşımızın genel başkan olmak için adaylığını ortaya koymasından son derece memnununuz. Hiç kimse endişesi olmasın biz kurultayı toplayacağız.


MUHARREM İNCE KILIÇDAROĞLU'NA KURULTAY ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU


CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 'Bence ortada bir yenilgi, hezimet var, böyle bir ortamda amacım partimi yıpratmak değil, çözüm olmaktır. Böyle bir ortamın çözümü, bu riskin bedeli kurultaydır. Sayın Genel Başkan partiyi kurultaya çağırmalıdır' demişti.

Kılıçdaroğlu'ndan kurultay açıklaması