Kastamonu’da Şehr-i Dilara Konser Verdi

Kastamonu’da kurulan Şehr-i Dilara Türk Müziği Korosu, Şehr-i Ramazan etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Kastamonu’da Şehr-i Dilara Konser Verdi

Kastamonu Kuzeykent Kapalı Pazaryeri yanında kurulan sahnede konser veren Şehr-i Dilara Türk Müziği Korusu, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Koro, konserde birbirinden güzel şarkıları seslendirerek davetlilere müzik ziyafeti sundu.

Konser sonrası konuşan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi olarak Şehr-i Ramazan etkinlikleri kapsamında her Cumartesi gecesi ayrı bir program düzenlediklerini belirterek, “Görüyorum ki herkes, çocukları, komşuları ve yakınlarıyla birlikte meydana toplanmışlar. Biz, bu güzellikleri sizler için yapıyoruz. Sizin katılım ve mutluluğunuzu gördükten sonra daha başkalarını ve daha da mükemmellerini yapacağımızdan ve sizlerin mutluluğu ve sevinçleri için en güzeli bulmaya gayret göstereceğimizden emin olunuz” dedi.

Koro Şefi Yusuf Koçak ise, kendilerini bu güzel ortamı oluşturduğu için Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a teşekkür ederek, “Mübarek Ramazan akşamı, havanın da güzel olduğu bir gecede bizleri bir araya getirip hoşça vakit geçirmemizi sağlayanlara teşekkür ediyorum. O büyüklerimizden özene bezene dinlediğimiz eski ramazanlardan bir gün yaşattılar. Bu icraatların, etkinliklerin birbirini kovalayacağını ve güzel kentimizde herkesin birbirini tanındığı Kastamonu’da kaynaşmanın birlikte olmanın gün geçtikçe artacağına bizlerde bunun keyfine varacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Konser esnasında davetlilere ücretsiz mısır ve şekerlemeler ikram edildi.

Konseri, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda müziksever dinledi. Zaman zaman koronun seslendirdiği şarkılara seyircilerde eşlik etti.
Kaynak: İHA