Adana Sağlık Sen'den İş Yeri Temsilcilerine İftar

Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Sağlık Sen Adana Şubesi, iş yeri temsilcilerine iftar verdi.

Adana Sağlık Sen'den İş Yeri Temsilcilerine İftar

Özden Tesislerindeki iftara, Memur Sen Adana İl Başkanı Muhammet Erdoğan, Bem Bir Sen Adana Şubesi Başkanı Mehmet Ünüvar, Toç Bir Sen 15 No’lu Şube Başkanı Gürdal Essoy, Toç Bir Sen 31 No’lu Şube Başkanı Mustafa Öcal, Kültür Memur Sen Adana Şubesi Başkanı Mehmet Özdemir, Sağlık Sen Adana Şubesine bağlı iş yerlerinin temsilcileri katıldı.

Sağlık Sen Adana Şubesi Başkanı Recep Kurum, Sağlık Sen’in Adana ve Türkiye genelinde yetkili sendika olmasında sağlık kurumlarındaki iş yeri temsilcileri ve Sağlık Sen üyelerinin çok önemli yeri olduğunu ifade etti.

Sağlık Sen’in daha uzun yıllar en iyi şekilde hizmetlerini yerine getirmesinde sağlık çalışanlarının başarılı performanslarının etkili olacağını söyleyen Kurum, "Sağlık Sen’de hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışını bugün biz taşıyoruz. Yarın ise bir başka kardeşimiz sizler uygun görürse taşımaya devam eder. Burada önemli olan her türlü olumsuzluğa kapılmadan, fitnelere kanmadan çalışmalarınıza devam etmenizdir” diye konuştu.

Memur Sen Adana İl Başkanı Muhammet Erdoğan ise Memur Sen'in 770 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük memur sendikası konfederasyonu olduğunu vurgulayarak, "Bu yıl itibariyle memur sendikalarının teşkilatlandığı 11 hizmet kolunun tamamında yetkili sendika konumuna geldi. Adana’da da 17 bin üyesiyle Memur Sen en çok üyeye sahiptir. Bu noktaya üyelerimizi, insanlığı önde tutarak, milli iradeye, çalışanların özlük haklarına sahip çıkarak kazanım üretmenin peşinde koşup, dünya mazlumlarına sözcülük yaparak geldik. Hem çalışanların özlük haklarına, hem demokrasimizin gelişimi ve vesayete karşı milletin iradesinin yanında olarak katkı koyduk" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA