Dernekpazarı’nda Oruçlar Birlikte Açıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçelerde düzenlenen iftar programları ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Dernekpazarı’nda Oruçlar Birlikte Açıldı

Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Âşık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü gazeteci ve yazar Sadık Albayrak ve mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu iftar programında Dernekpazarı’nda yüzlerce kişi ile birlikte oruç açıldı. Gümrükçüoğlu, iftarın ardından gerçekleştirdiği konuşmasında Ramazan’da bir araya gelmenin önemine dikkat çekerken, Ramazan’da yaşanan birlik ve beraberliğin her zaman sürmesi temennisinde bulundu.

Konuşmasında geride kalan Salı günü Ankara’da olduğunu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklandığı törene katıldığını Dernekpazarlılar’a hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Ankara’da Sayın Başbakanımıza bu iftar programlarımızdan bahsettiğimizde hepinize, teker teker; selam, sevgi ve muhabbetlerini iletmemizi bizden rica ettiler. Bizde üzerimize borç olan, şimdi cumhurbaşkanlığı yoluna çıkmış olan, bölgemizin, Doğu Karadeniz’in, sizin emanetiniz Sayın Başbakanımız’ın selamını sizlere iletiyorum” ifadelerini kullandı.

İftar programı, Başkan Gümrükçüoğlu’nun konuşmasının ardından gerçekleştirilen yemek duası ile son buldu.
Kaynak: İHA