Çılgın Dersane Üniversitede 5. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Show Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Çılgın Dersane Üniversitede 5. Bölümüyle 6 Temmuz Pazar akşamı ekranlarda olacak. İşte Çılgın Dersane Üniversitede 5. Bölüm fragmanı ve özeti...

Çılgın Dersane Üniversitede 5. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Çılgın Dersane Üniversitede Dizisi 5. Bölüm özeti:

Çılgın Dershane ekibinin kurduğu Orta Batı Hayat Akademisinde çömezlerle mütevelli heyeti arasında kıran kırana bir American Futbol maçı gerçekleşir.Üstelik kaybeden takımı kötü bir sürpriz beklemektedir.

ÇILGIN DERSANE ÜNİVERSİTEDE 5. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Hayali okula hayali öğrenci olarak giren Yasemin ortağı Selim'in sakladığı antika heykelciği aramaya devam ederken ,Fırıldak ve Mojo'nun Çılgın Dershane şakasına maruz kalır.Yasemin onlardan intikam almaya karar verir.

Yüklü gelen elektrik faturası yüzünden okulun elektrikleri kesilir.Mütvelli heyeti olaya kalıcı bir çözüm ararken bir yandan da gerçeği diğer öğrencilerden saklamaya çalışırlar. Ekip okulda kendi enerjilerini üretmeye karar verir.

Doğuştan bacağı aksayan Serkan ise ilk kez kendisini normal insan gibi hisseder.Çünkü ona hiç kimse farklı davranmaz.Ayşe'nin Cops'a olan aşkı daha saplantılı hale gelirken ,Özlem kardeşi gibi gördüğü Ayşe'den şüphe bile etmez…Doktor ise Özge'sine Koç olduğunu ispat etmek peşindedir.