Mtv İkinci Taksidi İçin Son Tarih 31 Temmuz

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı, 2014 Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) ikinci taksitinin 31 Temmuz Perşembe günü mesai saati bitimine kadar ödenebileceğini duyurdu.

Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, aracı bulunan mükelleflerin MTV ikinci taksitini her yıl temmuz ayı içerisinde ödediği hatırlatıldı.
2014 yılı MTV ikinci taksit ödemesinin 31 Temmuz Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erdiği kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:
"Araç sahibi vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun ayın son günlerinde vergi dairelerimize gelmeleri ve borçlarını elden ödemek istemeleri nedeniyle son ödeme günlerinde geçici yoğunluklar yaşanabilmektedir. Bu sebeple 28, 29, 30 Temmuz tarihlerinin Ramazan Bayramı olmasını da göz önüne alarak 31 Temmuz perşembe günü mesai saati bitimine kadar il merkezinde Muratpaşa Vergi Dairesi Müdürlüğümüz, ilçelerde ise MTV'nin tahsiline yetki vergi dairelerimiz ve malmüdürlüklerimize ödeme yapabileceklerdir. Mükelleflerimizin MTV'nin son ödeme günü oluşabilecek aşırı yoğunluğa maruz kalmamaları için son günü beklememeleri, araçlarına ait MTV ödemelerini 31 Temmuz 2014 tarihinden önce yapmaları, büyük önem arz etmektedir."
Açıklamada, MTV ödemelerinin vergi dairelerinde yapılabileceği gibi anlaşmalı bankalar ya da Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesi üzerinden kredi kartıyla da yapılabileceği bildirildi.

Kaynak: AA