Bakan Güllüce Engellilerle İftar Yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Bakan Güllüce Engellilerle İftar Yaptı

İftar yemeğine Vali Sabri Başköy, AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, daire müdürleri, siyasi toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Bakan İdris Güllüce, AK Parti iktidarında Çorum’a 12 yılda 6 milyar TL yatırım yapıldığını açıkladı.

2001 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kapı kapı gezerek memuruma maaş veremediği için borç istediğini hatırlatan Bakan Güllüce, ülkenin o dönemler 1 milyar TL’ye ihtiyacının olduğuna işaret etti.

Türkiye’nin ekonomisini döndürecek 1 katrilyonu bulmak için “o devlet senin bu devlet benim geziyordu” diyen Güllüce, “Biz sadece Çorum’a 6 katrilyonluk yatırım yapmışız. Çorum’a iki çöp arabası ile geldik. Birisi Ortaköy diğeri Uğurludağ. Bakanlığımızla ilgili içme suyu hibesi var. 465 bin lira kime Mecitözü ilçesine. İller bankasından hibe yapmışız” diye konuştu.

Yemeğe katılanların Kadir geceleri ve Ramazan bayramlarını da kutlayan Güllüce, “Zalimlerin zulmünün olmadığı katil İsrail’in insanları katletmediği bayramları bize nasip etmesin. Katillerin çocuk katilliği yapamadığı, hamile kadınların karına kurşun sıkılmadığı bir dünya nasip etsin yüce Allah. Şuanda dünyanın en barış ve huzur içerisinde olan ülkesiyiz. Ama etrafımızda ateş yanıyor. Kendi topraklarında vatandaşlarında insanlar yaşayamıyorlar. Yaşasalar da içme suyu bulamıyor insanlar. Bir çok Müslüman ülkenin hali perişan. Oysa biz gelişen, kalkınan yıldızı parlayan bir ülkeyiz. Allah bu trendimizi bozmasın. Emeği geçen başbakanımıza da teşekkür ederiz. Ona çok vefa borcumuz var” diye konuştu.

Kaynak: İHA