Başkan Yılmaz Açıklaması

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ev sahipliğini yaptığı Havza ilçesindeki toplu iftar programına katıldı.

Başkan Yılmaz Açıklaması
Katılımın yüksek olduğu iftar yemeğinde vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yılmaz, Havzalıların Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla verilen toplu iftar yemeği, ilçenin Kevser Camii Akıllı Park Meydanı’nda yapıldı. Toplu iftar programa yaklaşık 3 bin Havzalı iştirak etti. Toplu iftar yemeğine vatandaşların haricinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan, AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Kurt, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe katıldı.

İftar öncesinde Havzalılarla kucaklaşıp ayaküstü sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaşlılarla yakından ilgilenip çocukları sevdi. Vatandaşların Ramazanlarını kutlayan Başkan Yılmaz, iftarın ardından da Havzalılara hitap etti. İlçe halkının Ramazanını, Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Yılmaz, ‘’Bu akşam Havzamız, Havza Meydanı her sene olduğu gibibir başka güzelliğe ev sahipliği yapıyor. Ama bu güzelliği oluşturan asıl neden, sizlerin katılımınızdır. Katılarak şenlendirdiniz bu meydanı. Katılarak gösterdiniz Halil İbrahim sofrasını. Katılarak gösterdiniz bir lokmayı karşılıklı olarak paylaşmanın güzelliğini. Ramazan’ın ruhunu, sevgisini ve iletişimini yüreğimizde hissettirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Biz bu organizasyonları yaparız ama insan olmadıktan sonra, sizin bu güzel katılınız olmadıktan sonra bu güzellik oluşmaz. Bu güzelliği oluşturduğunuz için Rabbim dualarınızı kabul etsin.Evlerinizde çocuklarınızla beraber huzur ve sağlık içinde nice Ramazanları, Kadir Gecelerini ve Ramazan bayramlarını idrak etmeyi nasip etsin’’dedi.

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, ‘’Ramazan Bayramı’ndan sonra da bir başka önemli olayımız daha var. Ona dönük de birkaç kelime söylemek istiyorum. 10 Ağustosta Cumhurbaşkanımızı ilk defa halk, kendi öz iradesiyle seçecek. Sayın başbakanımız, gece gündüz koşuyor. Hepimiz koşuyoruz. Memleketimizi daha güzel ve müreffeh düzeye getirmek için çalışıyoruz. 10 Ağustos’ta da başbakanımız inşallah 1. turda Cumhurbaşkanı seçilerek bu kutlu kalkınma, muasır medeniyetler seviyesine çıkma yarışının son noktası olan Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleşmiş olacak. Sizlerin de bu seçimde duyarlılığınız, geniş katılımınızı ve başbakanımıza 12 yılda tırnaklarıyla ülkemizi getirdiği noktadan daha ileriye götürmesi için şans vermenizi istiyorum’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA