Kovancılar'da Kardeşlik İftarı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde belediye tarafından düzenlenen kardeşlik iftarı yetim çocukların katılımıyla gerçekleşti.

Kovancılar'da Kardeşlik İftarı

Kovancılar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve protokol üyeleri ile yetim çocuklar katıldı.

Protokol masası oluşturulmayan kardeşlik iftarında yetim çocuklarla birlikte iftar yapıldı. Çocukları bayramlık kıyafetler hediye ederek sevindiren Akpınar, "Yetim çocuklarımız bize birer emanettir. Yetim çocuklarımıza anne-baba duygularını tam olarak hissettiremezsek dahi bu tür programlarla yanlarında olmaya çalışacağız. Peygamber efendimizin de yetim büyüdüğünü ve yetimlere çok önem verdiğini onlara bir baba şefkatiyle yaklaştığını biliyoruz, bizde efendimiz örneğini az da olsa uygulamaya çalıştık. Şu Ramazan ayı içerisinde İsrail'in Filistin'deki Müslüman kardeşlerimize çektirdiği acıların bir an önce son bulması için dua ediyoruz, bu saldırılarda yüzlerce çocuğumuz yetim ve öksüz kalmıştır, onların acısını da içimizde yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA