Karaisalı Belediyesi’nden Kıralan’da İftar

Karaisalı Belediyesi tarafından organize edilen toplu iftar programlarının altıncısı Kıralan Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Karaisalı Belediyesi’nden Kıralan’da İftar

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Muhammet Mert ve Karaisalı Emniyet Amiri Nasuh Talo, çevre mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı iftar yemeği sonrası dualar edildi.

Yemekte bir konuşma yapan Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Kıralan ve çevre mahallelerden gelen vatandaşlarla bir iftar vaktinde bir arada olmaktan dolayı müteşekkir olduğunu ifade ederek, “Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve güzellikler ayıdır. On bir ay bu ayı bekliyoruz. Bereketi ile geçsin diliyoruz. İnşallah hep beraber Ramazanın sonun da görürüz. Başı rahmet, ortası bereket ve sonu mağfiret olan bu Ramazan ayında hepimiz sevap kazanırız” dedi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da, eski adı Hacıkırı olan Kıralan Mahallesi ve çevre mahalle sakinleri ile bu gök kubbenin altında daha nice birlikte iftarlar açmayı dileyerek, “Cenabı Allah, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi devam ettirsin” diye konuştu.

Başkan Aslan daha sonra Bolacalı Muhtarı Murat Sabah, Kıralan Muhtarı Bekir Yılmaz, Demirçit Muhtarı Mustafa Bolahatoğlu, Karapınar Muhtarı Mustafa Bulut, Altınova Muhtarı Tamer Eker, Durak Muhtarı Ethem Karakuş ve Kapıkaya Muhtarı Mehmet Bahar ile gece toplantısı gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA