Halkapınar'da Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine İftar Verildi

Halkapınar'da yaz Kuran kurslarında öğrenim gören 150 öğrenciye iftar yemeği verildi.

Ereğli Huzur Eğitim Kültür Sanat Derneği ve Hilaliye Kız Kuran Kursu Vakfı tarafından verilen İftar yemeğinde, merkez ve mahallelerde öğrenim gören 150 kuran kursu öğrencisine iftar yemeği verildi.

Halkapınar İlçe Müftü Vekili Yasin Cihanoğlu, iftar sonrası yaptığı konuşmasında, çocuklara ramazan ayını sevdirmek, oruç tutmaya teşvik etmek ve birlik beraberlik duygusu içerisinde iftar yapmak amacıyla ilk defa böyle bir organizasyon gerçekleştirildiğini belirtti.

. Çocukların gözlerinin içinin güldüğünü, çok mutlu olduklarını gördüğünü anlatan Cihanoğlu, "Böylesi anlamlı bir akşamında bizleri bir araya getiren Ereğli Huzur Eğitim Kültür Sanat Derneği ile Hilaliye Kız Kuran Kursu Vakfı gönüllülerine, hayırseverlerine ve desteklerinden dolayı Kaymakamımız sayın Mehmet Kocabey'e çok çok teşekkür ederim'' dedi.

Ezan öncesi öğrenci ve din görevlilerinin dua, ilahi ve sohbetleriyle başlayan programa, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Müftü Vekili Yasin Cihanoğlu, Huzur Der Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Özaya, din görevlileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA