Milli İrade Platformu Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Başbakan Erdoğan’ı Destekleyecek

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda Milli İrade Platformu adına açıklama yapan Aydın Kalkan “Milletin oylarıyla seçilecek 12. Cumhurbaşkanımız İstikbal, İstiklal ve İstikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan ülkemizin demokratikleşme sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürütecektir “ dedi.

Milli İrade Platformu Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Başbakan Erdoğan’ı Destekleyecek

Aydın Kalkan “ Millet olarak ilk kez doğrudan kendi irademizle Cumhurbaşkanı seçeceğimiz ve siyasal tarihin akışına da etki edecek bir süreci yaşıyoruz. 12 Cumhurbaşkanı doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olan vesayeti tavsiye sürecinde son aşamaya gelindiğinin tescili olarak görüyoruz. İnşa ve ihyası için mücadele ettiğimiz medeniyet değerlerimiz yakın tarihten çıkardığımız sonuçlar, medeniyet havzamızda yaşananlar 12. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine çok daha büyük anlam ve sonuçlar yüklememize zorunlu hale getiriyor” diye konuştu.

Kalkan “ Milletin oylarıyla seçilecek 12. Cumhurbaşkanımız İstikbal, İstiklal ve İstikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan ülkemizin demokratikleşme sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürütecektir. Türkiye sadece milletimiz için değil medeniyet havzamızdaki bütün ülke ve toplumlarımız için yeni ufuk ve öznesi olması durumundadır. Yollarımız, hava alanlarımız, üniversitelerimiz, köprülerimiz barajlarımız her geçen gün artıyor. Hayat kalitemiz her geçen gün yükseliyor. Çözüm süreci ile birlikte terör ve terör mağduriyeti sona eriyor. Kesintisiz eğitim yerine 4+4+4 sistemi ile çocuklarımız daha esnek tercihlerde bulunabiliyor. İmam hatip ortaokulları açıldı, kat sayı sistemi sona erdiriliyor” ifadesini kullandı. Aydın Kalkan sözlerine şu şekilde devam etti:
“ Biz bu gerçekler ışığında 12. Cumhurbaşkanı seçimlerinde Milli İrade Platformu olan Türkiye’nin dönüşüm sürecinde, reformist sürecine,özgürleşme ve demokratikleşme iradesine vesayetin deşifresine ve tasviyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan Dünya mazlumlarının sesi ve nefesi Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran zulme ve zalime karşı diplomasisinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen çözüm sürecini sahiplenen ‘milletin adamı’ Recep Tayyip Erdoğan’ı desteleyeceğiz."
Kaynak: İHA