Ramazan’da Nikâh Bereketi

Altındağ Belediyesi Oda Nikâh Salonu, Ramazan Ayı’nda da doldu taştı.

Ramazan’da Nikâh Bereketi
Oda Nikâh Salonu, şu ana kadar tam 150 çifte kapılarını açtı. Söz konusu mekânda, Ramazan Ayı boyunca 500 nikâh kıyılacak.
Dünya evine giren çiftler, Altındağ Belediyesi’nin kendilerine gösterdiği ilgiden memnun. Dorkoç çifti, Oda Nikâh Salonu’ndan oldukça etkilendiklerini belirterek mekânın çok modern ve nezih bir yapıya sahip olduğu söyledi.

Osman Dorkoç, evliğe ilk adımı Altındağ Belediyesi çatısı altında attıkları için mutlu olduğunu da dile getirdi. Oda Nikâh Salonu’nda evlenmek için çok önceden rezervasyon yaptırdıklarına dikkat çeken Osman Dorkoç: “Çok şanslıyız. Burası herkese nasip olmaz” dedi.

Gamze Dorkoç ise en mutlu günlerinde kendilerine kapılarını açan Altındağ Belediyesi’ne teşekkür etti. Tüm sevenleriyle aynı çatı altında buluştuklarını kaydeden Gamze Dorkoç, nikâh kıyılacak yerlerin iyi belirlenmesi gerektiğini vurguladı. Gamze Dorkoç, Oda Nikâh Salonu’nun hem modern yapısıyla hem de güler yüzlü personeliyle Ankara’da en çok tercih edilen mekânların başında geldiğini sözlerine ekledi.

HER ŞEYİN EN İYİSİ
Altındağ Belediyesi’nin ev sahipliğinde her gün onlarca çift dünya evine giriyor. Altındağ Belediyesi, dünya evine girecek olan çiftleri en özel ve en nezih mekânlarda ağırlamaya devam ediyor. Evlenmek isteyenlerin en gözde mekânlarından biri haline gelen Altındağ Belediyesi Oda Nikâh Salonu, modern görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Oda Nikâh Salonu için günler öncesinden yapılan rezervasyonlar mekâna olan ilgiyi gözler önüne seriyor.
Kaynak: İHA