Korkutata: İsrail'e Diş Geçirecek Tek Ülke Türkiye'dir

Doğu ve Güneydoğu Kalkınma Vakfı Başkanı Hüsamettin Korkutata, İsrail'e diş geçirecek tek ülkenin Türkiye olduğunu söyledi...

Korkutata: İsrail'e Diş Geçirecek Tek Ülke Türkiye'dir
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Latif Şimşek'in hazırlayıp sunduğu Latif Şimşe'le Gündem programına Doğu ve Güneydoğu Kalkınma Vakfı Başkanı Hüsamettin Korkutata, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ve Doç. Dr. Mehmet Şahin konuk oldu.

Gündemdeki konuların tartışıldığı Latif Şimşe'le Gündem programında ilk olarak İsrail'in Gazze'de yaptığı son katliam masaya yatırıldı.

''İSRAİL'İN KARŞISINA ÇIKACAK TEK ÜLKE TÜRKİYE''

Latif Şimşe'le Gündem programının dün akşam yayınlanan bölümüne Hüsamettin Korkutata'nın açıklamaları damgasını vurdu. Korkutata, 'Bölgede bir Mısır vardı bir de Türkiye, Mısır'ı halletiler siyasi yönden, Suriye zaten kendi kendine gitti. Şimdi İsrail'in karşısında diş olarak kalan Türkiye'dir, yani dik duran ülke Türkiye'dir. Bu da olmasa zaten bütün buraları toprağına katacak. Görüyorsunuz çocukları öldürüyor, bunlar terörle kurulmuş bir devlettir.' dedi.

'İSRAİL HALKI LANETLENECEK KADAR VARMIŞ'

Hüsamettin Korkutata sözlerine şöyle devam etti; Kuran-ı Kerim'de lanetlenen tek insanlar bunlar, demekki lanetlenecek kadar varmış. Gerşekten lanetlenmiştir. Eğer sen çocukları öldürmekten zevk alıyor ve bunları dünyanın her yerinde yapacağım diyorsan lanetlenmekten başka kurtuluşun yoktur...