Başkan Tiryaki’nin İftar Buluşmaları Sürüyor

Ramazan ayı boyunca Altındağlı vatandaşlarla birlikte, önemli isimleri iftar sofrasında misafir eden Altındağ Belediyesi, bu kez Türkiye Genç İşadamları Derneği ve yerel basın mensuplarını ağırladı.

Başkan Tiryaki’nin İftar Buluşmaları Sürüyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğini yaptığı, Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi’nde gerçekleşen iftar programına TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ankara Şube Başkanı Türker Naslıve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Davetliler Seyfi Demirsoy ve Altınpark Mahalleleri’nden gelen Altındağlılarla birlikte oruç açtı. Her akşam yüzlerce kişiyi bir araya getiren Altındağ Belediyesi iftar programında yine dillerden dua, gönüllerden huzur, sofradan ise bereket eksik olmadı.

YEREL BASINLA SAMİMİ SOHBET
İftar yemeğinin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Tiryaki ise, “Ramazan’ın bereketi inşallah bütün yaşantımızı kuşatsın. Biz, sizleri davet ettik, siz de kalktınız, kendi sofralarınızı bırakıp buraya geldiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bu Ramazan vatanımıza, milletimize hayırlar getirsin inşallah” dedi.

Tiryaki daha sonra yerel basının temsilcileriyle sohbet etti. Altındağ’da yapılanları ve geleceğe dönük plan ve projeleri anlatan Tiryaki, basın mensuplarının sorularına da cevap verdi

Kaynak: İHA