Bağcılar'daki Cinayet

İstanbul'da, bir araçtan açılan ateş sonucu hayatını kaybeden kadının cenazesi, memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesinde toprağa verildi.

Ayla Özsoy'un (42) cenazesi, yakınları tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Erbaa'ya bağlı Tanoba Beldesi Akkoç Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

Burada helallik alındıktan sonra ilçeye götürülen Özsoy'un cenazesi, Erbaa Mevlana Yeni Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında defnedildi.
Kadının akrabalarından Mustafa Melep (45), gazetecilere yaptığı açıklamada, "Cumartesi akşamı hep beraber aile iftarına gittik. Ben erken çıktım ama onlar saat 01.30 gibi yürüyüşe çıkmışlar" dedi.

Melep, yürüyüş sırasında hareket halindeki bir araçtan iki kişinin birbirine ateş açtığı sırada seken kurşunun isabet etttiği Özsoy'un hayatını kaybettiğini söyledi.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, dün, eşi Naci Özsoy ve akrabalarıyla misafirlikten dönen Ayla Özsoy, Osmangazi Caddesi'nde kaldırımda yürürken, bir araçtan ateş açılmıştı. Alnına kurşun isabet eden Ayla Özsoy, hayatını kaybetmişti.
Kaynak: AA