Karatay Belediyesi Çalışanları İftarda Buluştu

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi personeli Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Karatay Belediyesi Çalışanları İftarda Buluştu

İftara Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, Hizmet-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Vacit Sır, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Belediye çalışanlarının buluştuğu iftar yemeğinde personel ve yöneticiler birlikte iftar açarken, yoğun iş stresinden uzak sohbet etme imkanı da buldular. Yemek sonrası bir konuşma yapan sendika başkanları bu tür organizasyonların personelin kaynaşması açısından son derece önemli olduğunu vurgularken, Karatay’a yapılan verimli ve kaliteli hizmetlerin Karatay Belediyesinin değerli işçisiyle memuruyla kardeşlik havası içerisinde hizmetin yürütülmesi, çalışma hayatında örnek teşkil ettiği ifade edildi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, personele çalışmalarından dolayı teşekkür ederek tüm müdürlüklerin büyük bir özveri içerisinde hizmet sevdasıyla çalıştıklarını ifade etti.

Mübarek bir beldede yaşadıklarını ve bu beldeye hep birlikte hizmet etmeye sevdalı çalışanlar olduğunu belirten Başkan Hançerli, "Bu ekip Karatay'ı İmar ediyor ve hem Konya'da hem de Türkiye'de adından söz ettiriyor" dedi.

Karatay'da gerçekleşen çalışmalarla bugün raylı sistemiyle, Karatay Numune Hastanesi, Şehir Hastanesi, Adliye Binası, KTO Karatay Üniversitesi ve Olimpiyat Parkıyla konuşulduğunu ifade eden Hançerli, 6360 sayılı yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte yeni bağlanan mahallelere hizmet götürme noktasında en hızlı çalışmayı sergileyen Karatay Belediyesi olduğunu ve bu bağlamda emeği geçen tüm personele teşekkür etti.
Kaynak: İHA