Süleyman Soylu Altındağlılarla Birlikte İftar Yaptı

Ramazan ayı boyunca Altındağlı vatandaşlarla birlikte, siyasetin önemli isimlerini iftar sofrasında ağırlayan Altındağ Belediyesi’nin dün akşamki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu oldu.

Süleyman Soylu Altındağlılarla Birlikte İftar Yaptı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğini yaptığı, Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi’nde gerçekleşen iftar programında Soylu, Karacaören ve Karakum Mahalleleri’nden gelen Altındağlılarla birlikte orucunu açtı. Her akşam yüzlerce kişiyi bir araya getiren Altındağ Belediyesi iftar programı, Soylu’ya da keyifli saatler yaşattı.

BAŞKAN TİRYAKİ’YE TEŞEKKÜR
İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Tiryaki, “Herkesin evinde yiyecek ekmeği, bir kase çorbası var. Ama burada sizlerle birlikte aynı sofrayı paylaşmak çok anlamlı. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz. Allah her attığınız adım başına sevap yazsın” dedi.

İftar daveti için Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Tiryaki’ye teşekkürlerini ileten Soylu ise “İftarda Altındağlı vatandaşlarımızla, sizlerle birlikte olmak çok güzel” diyerek herkese hayırlı Ramazanlar diledi.

İFTAR SONRASI HAMAMÖNÜ’NDE KEYİFLİ SAATLER
İftar sonrasında ise gelenek bozulmadı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ankaralılar, Hamamönü’nde buluştu. Eğlenceli sokakları, Ramazan gelenekleri, Hamamönü ve Hamamarkası meydanından yükselen ilahi nameleri ve birbirinden ilginç stantlarıyla Hamamönü, dün akşam yine coşkulu bir kalabalığa ev sahipliği yaptı.

Yediden yetmişe tüm Ankaralılar soluğu Hamamönü’nde aldı, çocukların yüzünden gülücükler eksik olmadı. Hamamönü sokaklarında içilen kahvelerde anılar tazelendi, sohbetler edildi

Kaynak: İHA