Kutso'dan Düşük Faizli Kredi Protokolü

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ve Halkbank arasında, üyelere yönelik düşük faizli kredi kullanımını öngören kredi protokolü imzalandı.

KUTSO binasında gerçekleştirilen imza töreninde, KUTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Murat Günay, Halkbankası Antalya Bölge Koordinatörü Burak Kantoğlu, Halkbankası Kumluca Şube Müdürü Haluk Aydın ve KUTSO yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
İmza töreninde konuşan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Günay, bölge ekonomisinin sıkıntılı bir dönem geçirdiğini, bu dönemde Halkbankası'nın esnafın, KOBİ'lerin yanında olmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

KUTSO'nun hizmet alanı içinde yer alan Kumluca başta olmak üzere, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde özellikle tarım sektöründe fiyatların düşük seyretmesi nedeniyle maddi sıkıntı yaşandığını dile getiren Günay, yapılacak olan desteklemelerin gelecek sezon için büyük önem taşıdığını belirtti.

Günay, "Halkbank ile yaptığımız bu protokol çerçevesinde üyelerimize düşük faizli kredi imkanı sağlayacağız. Ayırca Finike, Demre ve Kaş'ta bulunan üyelerimiz aidatlarını havale ve ek işlem ücreti ödemeden Halkbank'a yatırabilecekler. Oda üyelerimize, bu imkanı sağlayan Halkbankası Antalya Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından KUTSO ile Halkbankası arasındaki düşük faizli kredi kullanımını öngören protokole KUTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Murat Günay, Halkbankası adına ise Antalya Bölge Koordinatörü Burat Kantoğlu imzaladı.
Kaynak: AA