Denizli'deki Cinayet ve Yaralama

Pamukkale ilçesinde çıkan kavgada bir kişiyi bıçakla öldürüp 1 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Akköy Mahallesi'nde petrol istasyonu işletmeciliği yapan Yusuf Bali'yi (40) öldürüp, ağabeyi Mehmet Bali'yi (41) yaralayan ve olay sonrası Pamukkale ilçesinde gözaltına alınan A.K (29) ve H.T'nin (31) emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadeleri alınan A.K ve H.T işlemlerinin ardından Denizli Adliyesi'ne sevk edildi.
Zanlıların emniyetteki ifadesine göre cinayetin arazi meselesi yüzünden çıktığı öğrenilirken, tedavisi devam eden Mehmet Bali'nin (41) hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Öte yandan Yusuf Bali'nin cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak Akköy Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Akköy Mahallesi'nde petrol istasyonu işletmeciliği yapan Yusuf Bali ve ağabeyi Mehmet Bali ile aralarında husumet olduğu iddia edilen A.K ve H.T ile kavgaya dönüşen olayda bıçaklanan Yusuf Bali ile ağabeyi Mehmet Bali ağır yaralanmış, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Bali ölmüştü.
Kavgaya karışan A.K. ve H.T. jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.
Kaynak: AA