Omü Havza Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Heyecanı

Havza'da bu yıl yirmi birinci mezunlarını veren Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulunda (MYO) düzenlenen mezuniyet töreninde 450 kep atıldı.

Havza MYO bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza MYO Müdürü Prof. Dr. Arif Gönülol, protokol üyeleri, veliler ile öğretim üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende konuşan Gönülol, okulun her yıl eğitim kalitesinin arttığını belirterek, "Bu yıl yirmi birinci mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Havza Belediyesinin ve diğer kurumların da destekleri ile bugünlere hep birlikte geldik. Kendilerine okulum adına teşekkür ediyorum. Artık Havza'da bir fakülte olması için çalışmalıyız" dedi.

Konuşmaların ardından Havza MYO'ya katkıda bulunanlara plaket verildi.

Plaket töreninin ardından başta Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı ve diğer davetliler tarafından okulda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri verildi.

Ayrıca Havza Belediyesi, Havza Ticaret ve Sanayi Odası ile Havza MYO Eğitim, Kültür, Kalkındırma ve Geliştirme Derneği tarafından bölüm birincilerine altın hediye edildi.
Programda ayrıca mezun olan 450 öğrenciye bölümlerin öğretim görevlilerince mezuniyet belgeleri verildi.

Tören, mezun olan öğrenciler tarafından keplerin havaya atılmasıyla son buldu.
Kaynak: AA