Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, esnafı ziyaret etti

Gürkan, Selimiye Camisi çevresindeki esnaflarla sohbet etti, isteklerini dinledi.
Gürkan, ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, her fırsatta esnaflarla bir araya geldiğini belirterek, "Edirne Halkı ve esnafımızla, her fırsatta bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için bu göreve geldik ve amacımızda, daha güzel Edirne. Ve bunun içinde ekibimizle sürekli çalışmaya devam ediyoruz" dedi.



- CHP il yönetiminden Boyacıoğlu'na teşekkür

CHP il yönetimi, Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı ve CHP Edirne İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Boyacıoğlu'na spora katkısından teşekkür etti.
CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt, il binasında yaptığı konuşmada, Boyacıoğlu'nun kadın basketboluna büyük katkıları olduğunu söyledi.

Boyacıoğlu'nu tebrik eden Bozkurt, yönetim kurulu adına çiçek taktim etti.

-Ciğerciler kentin tanıtımına devam ediyor

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğerini Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, ulusal kanal programlarından 400'üncüsünün çekimine katıldı.

Ulusal iki kanalda yayınlanacak, yönetmenliğini Sinan Kaçar'ın sunuculuğunu Özge Pürçek'in yaptığı "Sektörün liderleri" ve "Gezi Avcıları" programlarının çekimleri tamamlandı.
Dinar, programlarda Edirne'nin kültürel ve tarihi zenginliklerini, ciğerin hazırlanışını anlattı. Program Beyazıt Sansı'nın bestelediği "Ciğer" türküsünün söylenmesiyle sona erdi.

-"Bizim sokağın çocukları" tiyatro oyunu sergilendi

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Atölyesi öğrencileri "Bizim sokağın çocukları'" isimli çocuk oyununu sahneye koydu.
Merkez İlkokulu'nda sergilenen oyunda tiyatro grubu öğrencileri yeteneklerini ailelerine ve davetlilere sergiledi.
Oyun hafta boyunca tiyatro atölyesi tarafından Merkez ilkokullarında sahnelenmeye devam edecek.

Kaynak: AA