Ak Parti Ordu Milletvekili Şener'in Ziyaretleri

AK Parti Ordu Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Asamblesi Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya'yı ziyaret etti.

Ziyarette Şener'e çalışmaları hakkında bilgiler veren Yalçınkaya, kültür merkezi, mesire alanı ve bal ormanı projelerinin en önemli projelerinden olduğunu belirtti.

Gürgentepe'ye öncelikli yapılacak projeleri anlatan Yalçınkaya, şöyle konuştu:
"İlçemizde sosyal tesis yok, konaklamaya yer yok, toplu konut yok. Burada çalışan memurlarımızın büyük bir çoğunluğu Ordu'ya gidiş-dönüş yapıyor. Burada kazanıp, Ordu'da harcıyorlar. Bu yönde çalışmalarımız olacak. Gürgentepe'nin adına yakışır asırlık gürgen ağaçlarının bulunduğu bir bölgeye mesire alanı yapacağız. Bununla ilgili projelerimizi hazırladık. Konaklama yerleri, kamelyalar, yürüyüş yolları yaparak mesire alanı oluşturacağız. Sizlerin de bu konuda desteklerinizi istiyoruz."
AK Parti Ordu Milletvekili Şener de Gürgentepe'nin gelişmesi, kalkınması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyerek, şunları kaydetti:
"İç barışı kaşıyanlara en güzel cevabı Gürgentepeli verdi. 15 yıllık kökleşmiş bir CHP iktidarı el değiştirdi. Burada kardeşlik ruhuna uygun, ayrım yapmadan herkese hizmet etmeyi sürdürmeliyiz. Gürgentepe'miz hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır. Biz de Gürgentepe için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bütün projelerimiz insanımızı daha rahat nasıl yaşatabiliriz bunun üzerine olması gerekiyor. Bütün çabamız, bütün projelerimiz bunun üzerine olmalıdır."
Kaynak: AA