İzzet Baysal Anaokulu Minikleri Kep Attı

Bolu İzzet Baysal Anaokulu öğrencileri sene sonu gösterilerinde muhteşem şovlara imza attı.

İzzet Baysal Anaokulu Minikleri Kep Attı
Gösteri sonunda diplomalarını alan minikler keplerini havaya atarak yeni bir hayata ‘merhaba’ dediler.
Her yıl başarı çizgisini bir adım daha ileri götüren İzzet Baysal Anaokulu, bu yıl yaptığı yılsonu gösterilerinde geçtiğimiz yıllarda yaptığı yılsonu gösterilerinin üstüne bir kat daha eğlence ve kahkaha koymayı başardı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mavi Salonu’nda gerçekleşen etkinliğine aileler büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin hazırladıkları gösterilerden önce bir konuşma yapan İzzet Baysal Anaokulu Müdürü İsmail Bilge, öncelikle merhum hayırsever işadamı İzzet Baysal’a şükranlarını sunarak şunları söyledi,
“Bundan 8 ay önce çocuklarımızla birlikte okullu olmanın, eğitim öğretime başlamanın tatlı heyecanını yaşadık. Bu dönemde çocuklarımız okul çatısı altında eğitim öğretime ilk adımlarını atmışlardı. Zaman çok çabuk geçti ve eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Miniklerimizin bugün alacakları diplomalarının bundan sonraki hayatlarında çok büyük başarılara vesile olmasını diliyoruz” diye konuştu.

İzzet Baysal Anaokulu'nun sevimli minikleri Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mavi Salonu’nda velilerine birbirinden ilginç gösteriler sergiledi. Öğretmen Emine Aygün’ün laleler grubu zeybek ve modern dans gösterilerini sergilerken, menekşeler grubunun öğretmeni Levent Demirer’in öğrencileri ise çayda çıra, bale ve jimnastik gösterisini sergilediler.

Gösterilerden sonra anaokulu mezuniyet kep ve cüppelerini giyen öğrencilere sınıf öğretmenleri diplomalarını takdim etti. Daha sonra öğrenciler hep birlikte kep fırlattı.
Kaynak: İHA