Ak Parti Ordu Milletvekili Şener

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru, Gölköy ve Aybastı ilçelerini ziyaret etti.

İlçelerde yeni göreve seçilen belediye başkanlarını ziyaret ederek tebrik eden Şener, AK Parti kadrolarının hizmetleri karşılığında son yerel seçimlerde Ordu'da parti olarak büyük başarı sağladıklarını söyledi.

AK Parti'li belediyeler olarak vatandaşa hizmet etme yarışı içinde olmaya devam edeceklerini ifade eden Şener, şöyle konuştu:
"Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki partimizin kurumsal yapısı bu milletin gönlünde bir yer etti. Bu yerin kredisi ile seçimlerde başarı gösteriyoruz. Oy almak, oy istemek dünyanın en zor işlerinden biridir. Milletimizin her ferdi haklı olarak oyunu çok değerli görür. Haklıdır da, çünkü seçtiği kişiye 5 yıl vekalet veriyor ve kefil olmuş oluyor. Milletimiz bize güveniyor, bunun karşılığını da hizmet ederek göstermeliyiz. Biz milletimize bugüne kadar verdiğimiz sözleri tutarak hizmet ettik, bundan sonra da sürecek."
Türkiye'de Ulaştırma Bakanlığı tarafından en çok yatırımın Ordu'ya yapıldığını vurgulayan Şener, "İstanbul'da yapılan boğaz köprüsü ve havaalanını çıktığınızda Ulaştırma Bakanlığı yatırımlarında Ordu ilk sırada yer alıyor. Ordu'da süren önemli yatırımlardan bir tanesi de Kumru, Niksar arasına yapılan yoldur. Bu yolu yapan firma, çalışmalarını sürdürüyor" diye belirtti.

Kaynak: AA