Taraklı'dan Kısa Kısa

Taraklı Kent Konseyi, Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kent Konseyleri yaşadıkları yerin sorunlarının çözümünde önemli katkılar sağlar. Yeni seçilen yönetime başarılar diliyorum. Taraklı için hayırlı olsun" dedi.

Taraklı Kent Konseyi Başkanı Naim Nalbant ise sorunların çözümüne katkı sağlamak istediklerini kaydederek, "Başta kaymakamlık, belediye ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceğiz" ifadesini kullandı.
- Taraklı'da reklam filmi çekimleri
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Şener Şen ve Olgun Şimşek'in oynadığı reklam filminin, 800 yıllık tarihe sahip ilçeyi tekrar gündeme getirdiğini söyledi.

Özkaraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin tarihi sokaklarında yeni bir reklam filmi çekildiğini belirterek, şöyle konuştu:
"Taraklı'nın değişik mekanlarında yapılan çekimler 3 gün sürecek. Çekimlerin yapıldığı mekan sahiplerine ve reklam filminde oynayanlara kaynak sağlanıyor. Yeni bir turizm patlaması bekliyoruz. Reklam filmi, ilçemize büyük hareket getirdi."
Kaynak: AA