Nkü Muratlı Myo'da Mezuniyet Töreni

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 136 öğrenci için kep töreni gerçekleştirildi.

Nkü Muratlı Myo'da Mezuniyet Töreni

Programa, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek'in yanı sıra Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, NKÜ Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Nurşen Öntürk, İlçe Müftüsü Ruşen Özkan, Yüksekokul binası için arazisini bağışlayan İsmail Temel Dubaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Varol Türel ve İsa Kunt katıldı.

Muratlı'ya her geldiğinde kendisini rahatsız eden bir husus olduğunu söyleyen NKÜ Rektörü Osman Şimşek, "Yeni yüksekokul binası yapım işi sayın Kaymakamımız Mahmut Hersanlıoğlu'nun girişimleriyle gerçekleşti. Kendisi bizi ziyaret ederek durumu anlattı. Biz de dedik ki, kaymakamım siz başlatın. Kendisi durumu yakinen bilen bir insan. Sağolsun kaymakamım canla başla çalıştı, inşaatı bitirdiler" diye konuştu.

Yüksekokul Müdürü Öntürk başta olmak üzere tüm öğretim görevlilerine göstermiş oldukları emekten ötürü teşekkür eden Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise, mezun olan gençlere nasihatlerde bulundu.

Mezun olan gençleri kutlayan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, "Muratlı'nın sessizliği, sakinliği ile bıraktığı iz beni mutlu ediyor. İnşallah bir dahaki döneme genç kardeşlerimiz yeni yerde, daha iyi şartlarda öğrenim görecekler. Genç arkadaşlarımın öğrenimlerini 2 yılda bırakmamalarını, devam etmelerini diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Öğrenciler, konuşmaların ardından keplerini atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.
Kaynak: İHA