Etso Başkanı Selçuk Polat’tan Üzümlü’deki Üyelere Ziyaret

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat üye ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Etso Başkanı Selçuk Polat’tan Üzümlü’deki Üyelere Ziyaret
İl merkezinde yaptığı üye ziyaretlerinin yanı sıra ilçe ziyaretlerinde de bulunan Başkan Polat, Oda Danışmanı Prof.Dr. Osman Demirdöğen ile birlikte, Üzümlü de bulunan Ticaret ve Sanayi odası üyelerini ve Üzümlü Esnaf ve Sanatkarları Birliğini ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.Üzümlü de bulunan Üyelerin İşyerlerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Polat; “ Biz Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak üyelerimizin ayağına kadar gidip sorunlarını yerinde dinlemeyi ve çözmeyi ilke edinmiş bir yönetimiz. Sadece il merkezinde bulunan üyelerimizi değil, ilçe ve beldeler ki üyelerimizi de ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyip çözümü noktasında elimizden geldiği ölçüde üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin görüş önerileri alıyoruz ve sorunlarını hassasiyetle dinleyip inceliyoruz, üyelerimiz için sunulan imkanlar, krediler ve teşvikler hakkında bilgiler vererek kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Üyeler ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Polat’ın örnek bir davranışta bulunarak esnafları ziyaret etmesi takdir edilecek bir çalışma olduğunu vurgulayarak, üyelere de oldukça fayda sağlayan bir ziyaret olduğunu belirttiler.
Kaynak: İHA