Havza'da Öğrenciler Yararına Kermes

Havza Kurs ve Okul Öğrencilerine Yardım Derneğince kermes düzenlendi.

Havza Kevser Park yanında düzenlenen kermesin açılışına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz, Havza Müftüsü Lütfi Kocatürk, bazı protokol üyeleri, Amasya Kurs ve Okul Öğrencilerine Yardım Derneği Yurtlar Sorumlusu Ahmet Bozalsan, dernek üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Amasya Kurs ve Okul Öğrencilerine Yardım Derneği Yurtlar Sorumlusu Ahmet Bozalsan'ın açılış konuşmasının ardından Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise Havza ve Kavak'ın her konuda ortak hareket edeceğine değinerek "Komşu ve kardeş ilçeler olan Havza ve Kavak inşallah bundan sonra her ortamda birlikte hareket edecek. Kermesimiz hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz de kermeste emeği geçenlere teşekkür ederek, "Dayanışmanın en güzel örneklerinden bir olan bu kermesimiz inşallah öğrencilerimiz için hayırlı olur" diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise toplum içinde birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek şunları dile getirdi:
"Bundan 10 yıl önce Avrupa'da yaygın olarak yapılan kermeslerimizin artık ülkemizde de yaygınlaşması bizleri mutlu etmekte. Bu ve benzeri kermeslerden ihtiyaç sahibi birçok çocuğumuz faydalanmakta ve ihtiyaçları karşılanmakta. Bu kermesin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim."
Havza Müftüsü Lütfü Kocatürk tarafından okunan duanın ardından kermesin açılışı yapıldı. Davetliler kermesi gezerek alış veriş yaptı.
Kaynak: AA