Altındağ Belediyesi Kreşleri Minik Mezunlarına 'Güle Güle” Dedi

Altındağ Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Güneşevlerve Aydınlıkevler Kreşleri, düzenledikleri renkli gösteriyle sezonu kapattı.

Altındağ Belediyesi Kreşleri Minik Mezunlarına 'Güle Güle” Dedi
Kendileri küçük cesaretleri büyük olan minikler, birbirinden farklı kıyafetler ve oyunlarla izleyenlere neşeli saatler yaşattı.
Rengarenk kostümleriyle sahneye çıkan, halk oyunları kıyafetleriyle en güzel oyunları ortaya koyan minikler, kendilerini izlemeye gelen ailelerine duygu dolu anlar yaşattı. Annelerinin, babalarının ve akrabalarının alkışlarını alan, her alkışta daha da coşan minikler, aldıkları eğitimin hakkını verdiler.

3 ve 4 yaş sınıfları yeni eğitim ve öğretim yılında bir üst sınıfa geçmenin sevincini yaşarken, 5 ve 6 yaş sınıfları ise kreşten mezun olarak ilkokul birinci sınıfa adım attı. Kep giyen ve törenin sonunda kepleri havaya atarak mezun olan minik öğrenciler, kendilerini izlemeye gelen ailelerine de duygu dolu anlar yaşattı. Bazı anne ve babaların bu coşkulu kutlama karşısında gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Yunus Emre Kültür Merkezi’ni dolduran aileler, çocuklarını sahnede izlemenin mutluluğunu yaşarken, minikler de sahnede tüm hünerlerini sergiledi. Sergiledikleri başarılı performanslarla profesyonel oyunculara taş çıkartan minik öğrenciler, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Halk oyunları gösterisiyle salonu coşturan minikler, eşli dans gösterisiyle de keyif dolu dakikalar yaşattı.Gösterilerin ardından açılan yılsonu sergisinde, yıl boyunca yaptıkları çeşitli çalışmaları sergileyen minikler, ne kadar yetenekli olduklarını bir kez daha gösterdiler

Kaynak: İHA