Elmüt-der’den Palu ve Kovancılar Kaymakamına Ziyaret

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜT-DER) Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Palu ve Kovancılar ilçe kaymakamlıklarını ziyaret etti.

Elmüt-der’den Palu ve Kovancılar Kaymakamına Ziyaret

ELMÜT-DER Yönetim Kurulu ilk olarak Kovancılar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’yi makamında ziyaret etti. Kovancılar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli inşaat müteahhitliği mesleğinin gerekli teknik ve mali yeterliliğe haiz, iş bitirme kabiliyeti olan kimselerce icra edilmesi gerektiğini ifade etti.

Kaymakam Çiçekli, Elazığ halkının, görev yaptığı diğer iller içerisinde en katılımcı ve yardımsever halk olduğunu kaydederek, halkın özellikle kamu yatırımlarına bakış açısının gayet olumlu ve yardımcı olduğunu belirtti.

Halk kütüphanesinin yapımı ve yol yapımının öncelikli hizmet programlarının oluşturduğunu anlatan Kaymakam Çiçekli, ilçeye gelen devlet erkanını ağırlayacak özel sektöre ait tesislerin olmayışının kendilerini zor durumda bıraktığını dile getirdi

ELMÜT-DER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl ise, kaymakamlığın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, kütüphane projesinin ilçedeki okuma yazma oranını daha da arttıracağını kaydetti

ELMÜT-DER Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Palu Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli’yi makamında ziyaret etti. Avcıl, Kaymakam Çiçekli'ye derneklerinin kuruluş yapısı ve amaçları hakkında bilgi verdi. Derneğin kuruluşunun, sektörün sorunlarının daha sağlıklı ifade edilebilmesine önemli bir araç olacağını ifade eden Kaymakam Çiçekli, bu yapının hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Kaynak: İHA