Ulubey Gençlik Merkezi 4 Yaşında

Ulubey Ertuğrul Gazi Kültür Merkezi 4. yaş gününü kutladı.

Ulubey Gençlik Merkezi 4 Yaşında

Gençlik merkezine üye yaklaşık 150 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen kuruluş yıl dönümü etkinliğinde pasta kesildi. Öğrenciler, yıl boyunca katıldıkları kurslarda öğrendiklerini sahneye yansıttı. Bağlama ve gitarda yeteneklerini ortaya koyan Altındağlı çocukların şiir dinletisi de büyük beğeni topladı. Söyledikleri şarkılarla kulakların pasını silen öğrenciler, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ÖĞRENCİLERİN DİLİNDEN 'ULUBEY GENÇLİK MERKEZİ'
3 yıldır Ulubey Gençlik Merkezi’ne üye olduğunu söyleyen Pelin Tamer, bu merkezin kişisel anlamda kendisine birçok şey kattığını belirtti.

Tamer, gençlik merkezinin derslerine katkı sağladığını ifade ederek “Sınavlara burada hazırlanıyorum. Öğretmenlerim bana yardımcı oluyor ve derslerimde daha başarılı oluyorum” dedi.

Gençlik merkezi aracılığıyla birçok geziye katıldığını dile getiren Pelin Tamer, sosyal etkinliklerde görev alarak özgüven kazandığını vurguladı.

Bir diğer öğrenci İbrahim Kedici ise gençlik merkezi sayesinde kötü alışkanlıklar kazanmadıklarına dikkat çekti. Bu merkezde sağlıklı bir arkadaşlık ortamı kurduklarına işaret eden İbrahim sözlerine şöyle devam etti: “Burada bulunduğum sürece ailemin gözü arkada kalmıyor. Ulubey Gençlik Merkezi ikinci evim gibi.”
Gençlik merkezinde grup halinde çalışabilme becerisi kazandıklarının da altını çizen İbrahim, tiyatroyla uğraştığını aktardı

Kaynak: İHA