Dikili'nin Çehresi Değişiyor

Dikili Belediyesi tüm birimleri ile bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek için görev başında.

Dikili'nin Çehresi Değişiyor
Cadde ve sokaklarda düzenlemeler yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Sitesi Bölgesi'nde yol iyileştirme çalışmalarına devam ederken, 76 Sokak'ı en ince ayrıntısına kadar yeniliyor.
Sanayi Sitesi'nde sokakları vatandaşın kullanımına uygun hale getiren belediye ekipleri aynı zamanda bu çalışmaların yanında çeşitli nedenlerden dolayı yıpranan, bozulan sokak, cadde, araç ve yaya kaldırımlarının bakım ve onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürülüyor. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un verdiği talimatlarla birlikte sürdürülen çalışmalarla Dikili’nin fiziki kalitesi artıyor. Tüm ilçede devam eden bakım, düzenleme ve yol iyileştirme çalışmalarıyla daha düzenli cadde ve sokaklar ile daha yaşanılabilir bir ilçe için harekete geçen Fen İşleri ekipleri, düzeni sağlamak ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarına ara vermiyor. Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Sitesi'nde bulunan sokaklarda tanzim, düzenleme, yol iyileştirme, bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.

Sanayi Sitesi'ne gelen vatandaşların siteye yürüyerek de ulaşımını kolaylaştırmak ve düzeni sağlamak için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor. Mahalle kapsamında Dikili'ye bağlanan Çandarlı'dan belediyenin sınırlarında bulunan tüm bölgelerde yol bakım onarım, tanzim, düzenleme, yol iyileştirme çalışmaları yapıldığını belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Dikili’yi yepyeni bir görünüme kavuşturmak için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaz tatiline gelen vatandaşlarımızın ve Dikili’de yaşayan halkımızın rahat ederek, huzurlu bir tatil geçirmeleri için çalışmalarımıza ara vermiyoruz. Vatandaşlarımızın oturduğu sokakların ve yürüdüğü yolların düzeni için tüm ekibimiz tempolu bir şekilde çalışıyoruz. Çok sayıda sokakta çalışmalar tamamlanırken, diğer sokaklarda da çalışmalarımız tüm hızıyla sürmeye devam ediyoruz. Sanayi Sitesi'nde vatandaşlarımızın daha düzenli yollara kavuşması için kaldırım taşları düzenlenerek, yol vatandaşların kullanımına uygun hale getiriliyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA