Başkan Şimşek, Başkan Saraoğlu’na 'Eskigediz Evleri” Maketi Hediye Etti

Eskigediz Beldesi Belediye Başkanı Ercan Şimşek (AKP), Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nu (AKP) makamında ziyaret ederek “Eskigediz Evleri” maketi hediye etti.

Başkan Şimşek, Başkan Saraoğlu’na 'Eskigediz Evleri” Maketi Hediye Etti

Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’na yaptığı ziyaretinde, belediye çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yaptı.

Yapılan görüşmede Eskigediz’in sorunları üzerinde de fikir alışverişi yapan iki belediye başkanı, bir süre sohbet etti.

Görüşmenin ardından Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’na beldenin simgesi haline gelen tarihi ‘Eskigediz Evleri’nden özel olarak yaptırdığı bir maket hediye etti.

Ziyaretten sonra konuyla ilgili bir açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “İlçemizin üç beldesinden biri olan Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek bizleri ziyaret etti.

Ak Partili belediyeler olarak halkın teveccühü ile geldiğimiz bu görevde halkımız için en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Eskigediz bizler için birçok anıyı bağrında barındıran ve Gediz’in geçmişi olan bir beldemizdir. Belediye Başkanımıza belde için çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA