Aksu Vital 10| Beauty Eurasia Fuarı'na Katılacak

Aksu Vital bu yıl 10'cusu düzenlenen Beauty Eurasia Uluslararası Güzellik Fuarı'na katılacak.

Aksu Vital açıklamasına göre, geçen yıl 46 ülkeden katılımcısı olan, bu yılda 10'cusu düzenlenen Beauty Eurasia Uluslararası Güzellik Fuarı'nda Aksu Vital de yerini alacak. Fuarda yeni ürünlerinin de lansmanını yapacak olan firma bu yıl kozmetik dünyasında daha iddialı yer almaya hazırlanıyor.
Türkiye'nin hemen hemen her yerinde satışa sunduğu ürünlerini birçok ülkeye ihraç eden firma, kozmetik ürünlerde kendini sürekli geliştiren ve kaliteli geniş bir ürün gamı oluşturan Aksu Vital ürünlerinin büyük bir pazara sahip olması için ciddi çalışmalar yürütüyor.
Softem markası ile tüketiciye sunulan kozmetik ürünlerin doğal bitki özleri içermesi bakımından önem taşıdığı belirtilen açıklamada, doğal kozmetiğe duyulan ilginin son yıllarda artarak devam ettiği ve Softem'in Türkiye'de bu alanda tüketiciye kaliteli ürünler sunduğu ifade edildi.
Verilen bilgilere göre, Aksu Vital katılacağı Uluslararası Güzellik Fuarı Beauty Eurasia'da geliştirilmiş yeni formül ve ambalajlı bitkisel şampuanlarını bu fuarda sergileyecek.
Mevcut ürünlerinin formüllerini yenileyen ve yepyeni özel formüllü ürün çeşitlerini sunacak Aksu Vital, Softem şampuanlarının yenilediği ambalajlarını sunacak.
Uzun süreli Ar-Ge çalışmalarının sonucu geliştirilen yeni Softem bitki özlü şampuanlar şıklığıyla cezbedecek ve kullanıldığında da aynı etkiyi gösterecek.
Kaynak: AA