Şarkıcı Atiye Bodrum'da Konser Verdi

Pop müzik şarkıcısı Atiye, Bodrum ilçesinde konser verdi.

Özel bir organizasyon şirketince Bodrum'da konser veren Atiye, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, uzun zamandır Bodrum'a gelmediğini ve ilçede konser vereceği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Çalışmalarının yoğun olması nedeniyle ilçede çok kalamayacağını ifade eden Atiye, "İki gün sonra 'Uyandı gelin' isimli klibi çekiyoruz. Son albüm şarkılarından birisi. Söz ve bestesi Nazan Öncel'e ait" dedi.

Rol aldığı sinema filmi hakkında da bilgi veren Atiye, şöyle konuştu:
"Film benim için çok iyi bir deneyim oldu. Oyunculuk çok farklı bir şeymiş. Çok heyecanlandım daha sonra açıldım. Filmin müzik ağırlıklı olması, senaryonun iyi olması benim için iyi oldu. Denemek istedim. Bundan sonra da teklif gelirse ve filmde sevdiğim insanlar olursa çok daha keyifli olur. Filmde kendi ekibimde yer aldığım için çok keyifliydi."
Atiye, daha sonra Gümbet Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde sahne aldı. Alana girerken hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Atiye, yaklaşık bir saat kaldığı sahnede sevilen şarkılarını seslendirdi.
Konseri aralarında yabancı turistlerin de olduğu yaklaşık bin kişi izledi.
Kaynak: AA