Dargeçitli Öğrenciler Diyarbakır'ı Gezdi

Dargeçitli öğrenciler, SODES'in Genç Beyinler Güçlü Yarınlar Projesi kapsamında Diyarbakır'a gezi düzenledi.

Bahattin Bey Okuma Salonu Müdürü Muzaffer Şen, SODES'in Genç Beyinler Güçlü Yarınlar Projesi kapsamında daha önce Midyat, Mardin, Şanlıurfa, Mardin sinema etkinlik ve gezilerini düzenlediklerini ve bu gezi programına da Diyarbakır gezisini eklediklerini belirtti.

Şen, yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda 40 öğrenciyle birlikte Diyarbakır'a yaptıkları gezide öğrencilerin unutulmaz anlar yaşadığını söyledi.

Bu tür gezilerde öğrenciler arasında dostlukların ,arkadaşlıkların daha da pekiştiğine şahit olduklarını dile getiren Şen. şöyle konuştu:
"On gözlü köprü, Gazi Köşkü, Keçi Burcu, Diyarbakır surları, Ulu Cami, Hasan Paşa Hanı, Cahit Sıtkı Tarancı Müze Evin'i gezen öğrencilerimiz, Diyarbakır'ın tarihi mekanlarına hayran kaldı. Öğrencilerimizle öğle yemeğini yedikten sonra gezimize kaldığımız yerden devam ettik. Farklı bir şehir görmenin mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz, şehrin Ninova alışveriş merkezinde alışveriş yapmanın keyfini yaşadılar. Bu tür gezilerde öğrenciler arasında dostlukların ,arkadaşlıkların daha da pekiştiğine şahit olduk. Geziden memnuniyetlerini dile getiren öğrencilerimiz bu tür sosyal kültürel etkinliklerin devam etmesini istedi. Gezilerine Siirt ve Nusaybin'le devam edeceğiz. SODES kapsamında destek veren Mardin Valiliği'ne teşekkür ederiz."
Kaynak: AA