Ak Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde yapılan toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Faruk Nafiz Özak ile Safiye Seymenoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Özak, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin siyasetin kalitesini ve itibarını yükselttiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecine girildiğini belirten Özak, "Yaklaşık 10 gün içinde adayımız açıklanacak. Allah nasip ederse Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayı olacak. İnşallah birinci turda seçimi tamamlarız. Başbakanımız devletin başına geçer, adaletle ve diğer kültürümüzün tanıdığı değerlerle burayı yönetir" dedi.

Seymenoğlu, Trabzon olarak büyük gurur yaşadıklarını ifade ederek, "Türkiye'de dördüncü olduk. Bu başarıda teşkilatımızın büyük emeği var. Buralara, çalışmamız ve azmimizle geldik. Milletimiz samimiyetini gösterdi ve bazı odaklara gereken dersi verdi" diye konuştu.

Günnar ise Trabzon'un, AK Parti kurulduğu günden itibaren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın beklentilerinin üzerinde destek verdiğini vurgulayarak, girilen her seçimde başarıdan başarıya koştuklarını kaydetti.

Günnar, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yüzde 82,7 ile en yüksek oy oranını yakalayarak Türkiye birincisi olan AK Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel'e plaket verdi.
Kaynak: AA